Verkoopinformatie

1. Bestellen

Bestellen bij Tea Lifestyle gaat heel eenvoudig door in te loggen met je account en onderstaande stappen te volgen.

Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst aan via mijn account.

  1. Plaats je artikel(en) in het winkelmandje.
  2. Wanneer je klaar bent met winkelen, controleer je de bestelling.
  3. Vervolgens ga je naar 'Bestelling afronden'.
  4. Controleer je persoonlijke gegevens en wijzig indien nodig je afleveradres.
  5. Wanneer al je gegevens kloppen, klik je op 'Betalen.
  6. Kies op welke manier je wilt betalen en klik op 'Bestelling plaatsen.

Eenmalige login

Je kunt ook eenmalig je gegevens invullen om een bestelling te plaatsen. Wanneer je eenmalig inlogt, gebruiken wij je gegevens alleen om de bestelling af te handelen en worden je gegevens na aflevering automatisch uit ons systeem verwijderd.

2. Verzenden & afhalen

Verzenden

Al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Sommige zakjes thee passen door de brievenbus, dat is dan ook aangegeven. Hiervoor hoef je dus niet thuis te zijn bij bezorging. Overige bestellingen worden als pakket aangeboden. Je kunt tijdens het bestelproces zelf invullen op welke dag en welk moment het pakket bij je bezorgd wordt. De verzendstatus van je bestelling is te volgen via de MijnPakket app van PostNL of via de website van PostNL. 

Verzendkosten

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Past je bestelling door de brievenbus, dan betaal je € 4,50 verzendkosten. De verzendkosten voor het versturen van een pakket bedragen € 7,50 per bestelling. Bij bestellingen met een waarde van € 50,00 of meer, geven we je de verzendkosten cadeau!

Wil je je pakket laten versturen naar het buitenland? Geen probleem, neem dan contact met ons op via info@tealifestyle.nl

Levertijd

Bestellingen geplaatst vóór 12:00 uur worden (behoudens overmacht) nog diezelfde dag verzonden. Uitzondering hierop zijn bestellingen van ‘Blends for Friends’ en eigen: creaties gemaakt met de Theemixer. Aangezien we jouw persoonlijke melange speciaal voor jou samenstellen, hebben we minimaal 2 (werk)dagen nodig om je bestelling te verwerken en te versturen.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij ons depot in Arcen. Je bespaart daarmee de verzendkosten. Het is wel noodzakelijk om hiervoor een afspraak te plannen. Dit kan via info@tealifestyle.nl of 077 - 4734444.

Retour

Ben je niet tevreden over de thee of je bestelde producten? Neem dan contact op met ons via info@tealifestyle.nl of bel 077 - 4734444.

3. Betalen

Bij ons kun je veilig en eenvoudig betalen via:

  • iDEAL
  • MisterCash
  • Sofort
  • Overboeking