Bij verschillende horecazaken kun je al genieten van onze mooie, losse thee. Stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers die mooie eerlijke producten gebruiken en graag hun gasten willen verwennen, zoals restaurant Valuas, het Zoete Genot, en Het Aardbeienland en Blue Berrie Hill.

 

Wij gaan verder dan 'alleen' het leveren van thee

We delen onze kennis, geven je advies over de bereiding, inspireren je met mooie thee & spijs combinaties en laten je kennismaken met mooie producten om thee in te serveren. We leren jouw medewerkers alle ins & outs, zodat jullie een top kwaliteit kopje thee kunnen uitserveren waar gasten van genieten, bij wegdromen en zelfs voor terugkomen... Kortom een complete theebeleving.

Gratis persoonlijk advies

Wil je een mooie theekaart aanbieden aan je gasten, die past bij de sfeer en ambiance van jouw restaurant of horecagelegenheid? Wil je geïnspireerd worden om thee toe te passen tijdens het diner (naast de wijnkaart) of om te koken met thee?

Wij komen graag langs om je kennis te laten maken met de vele mogelijkheden van losse thee.

Bel voor een proefafspraak

Een thee op maat?

Wat is nog persoonlijker dan een eigen huismelange! Serveer je eigen thee aan je gasten! Zo hebben wij samen met Blue Berrie Hill, een speciale unieke blauwe bessen thee samengesteld. En met het Aardbeidenland een overheerlijke aardbeidenthee. Zo puur heb je de verse blauwe bessen en aardbeien nog nooit geproefd! Of denk aan een persoonlijk relatiegeschenk voor je personeel of klanten.

Wij denken graag met je mee om jouw theebeleving compleet te maken met een persoonlijke melange.

Bel voor een kennismaking