De pareltjes neemt Tea Lifestyle op

Een thee wordt niet zomaar opgenomen in het assortiment van Tea Lifestyle. Onze theesommelier Karlijn Dapper proeft eerst alle thee en selecteert alleen de beste en meest bijzondere soorten. Karlijns passie voor thee is ontstaan na een bezoek aan een theeplantage in Sri Lanka. “Aan het ogenschijnlijk simpele kopje thee gaat een heel proces vooraf. Het is waanzinnig om te zien hoeveel passie de theeboeren steken in het produceren van hun thee. We nemen maar voor lief dat onze thee altijd hetzelfde smaakt en zijn vergeten dat thee een natuurproduct is. Een puur en eerlijk product dat veel aandacht verdient, voordat het bij ons in huis is.”

Karlijn deelt graag haar passie voor thee met jou

Ze vertelt je het verhaal achter de thee, wat de mogelijkheden zijn, de gezondheidsaspecten, de verschillende bereidingen, de prachtige eeuwenoude geschiedenis, de combinatie van thee met eten, deelt recepten en nog veel meer. Zo hoopt ze jou ook te inspireren tot het creëren van een eigen theetraditie!

Karlijn gaat regelmatig op zoek naar nieuwe soorten en creëert speciale, verrassende melanges. Via onze Facebookpagina houdt ze je op de hoogte van deze reizen. Karlijns persoonlijke favorieten herken je trouwens aan het TIP keurkmerk!

Heb je vragen over thee, twijfel je over een smaak, zoek je iets speciaals?

Karlijn helpt je graag verder om jouw theepassie te ontdekken. Stuur je vragen naar: karlijn@tealifestyle.nl

Wil je Karlijn een keer persoonlijk ontmoeten?

Karlijn geeft ook theeproeverijen bij je thuis of op locatie. Informeer naar de mogelijkheden via info@tealifestyle.nl