Wie is Tea Lifestyle?

Al duizenden jaren is thee, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Overal in de wereld genieten mensen van thee en kennen ze een eigen theetraditie. In Nederland zijn we gewend aan het zakje ‘gewone’ thee. Maar er is meer, zoveel meer! Thee heeft een boeiende en eeuwenoude geschiedenis met prachtige verhalen. Er zijn duizenden soorten. Verschillende bereidingswijzen. Je kunt ermee borrelen en koken. Het is gezond en bevat geen calorieën. Wij willen iedereen kennis laten maken met echte verse, losse thee. Puur natuur, pure smaken, puur genieten! Ons ultieme doel is om iedereen liefhebber te maken van dit prachtige, veelzijdige en pure product.

Onze mooie Theecollectie

Onze theecollectie is zorgvuldig voor jullie samengesteld. We werken alleen met geselecteerde leveranciers, die net als wij een passie hebben voor hun product en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze theesommelier gaat regelmatig op zoek naar nieuwe soorten en creëert zelf speciale, verrassende melanges. Via onze Facebook pagina houden we je op de hoogte van deze ontdekkingstochten en reizen.

Unieke vernieuwende concepten 

Naast onze theecollectie kun je bij ons ook je eigen melange maken. Met de Theemixer creëer je in een handomdraai je eigen persoonlijke melange. Leef je uit! Of probeer onze 'Blends for Friends' cadeau service. Onze theesommelier stelt op basis van het karakter van jouw vriend(in) een persoonlijke, verrassende en unieke melange samen. Je theebeleving is natuurlijk niet compleet zonder passende accessoires om eenvoudig jouw thee te bereiden en te serveren. Zo geniet je nog meer van jouw theemomenten.

Wij delen onze kennis met jou

Graag delen we onze kennis over thee met jou. We vertellen je wat thee is, wat de mogelijkheden zijn, de gezondheidsaspecten, de verschillende bereidingen, de prachtige eeuwenoude geschiedenis, de combinatie van thee met eten, geven je recepten en nog veel meer.

We inspireren je tot het creëren van je eigen theetraditie!

"Tea is our way of life, we hope to make it yours!"