Nieuw: Geboortethee met de naam van het kindje

26 februari 2015

Nieuw: Geboortethee met de naam van het kindje

Nieuw: Geboortethee met de naam van het kindje

Karlijn Dapper (Nederlands Beste Theesommelier 2015) van Tea Lifestyle zet een nieuw innovatief theeconcept op de markt. Heel persoonlijk en uniek. Een geboortethee met de naam het kindje erop. Geheel op maat gemaakt.

Wat is de geboortethee?

De geboortethee is een heerlijke melange van groene thee met blauwe of roze muisjes, suikerhartjes en zachte bloesem. De groene thee helpt de kersverse moeder te herstellen en fris en alert te blijven, ondanks de gebroken nachten. De blauwe of roze muisjes geven deze thee een heerlijke zachte anijssmaak. Anijs stimuleert natuurlijk ook de borstvoeding. Meer informatie? www.tealifestyle.nl/geboorte-thee.

Tea Lifestyle

Tea Lifestyle is opgericht door gepassioneerd theeliefhebber en theesommelier Karlijn Dapper. Karlijn is in januari 2015 Beste Theesommelier van Nederland geworden. Als theesommelier adviseert zij theeliefhebbers en horeca over de mogelijkheden van verse, losse thee. Dit doet ze door middel van inspiratiesessies, theeproeverijen en theetrainingen. Tea Lifestyle verkoopt daarnaast losse, pure thee aan de horeca en sinds augustus 2014 ook via de webshop www.tealifestyle.nl. Het ultieme doel van Karlijn is om iedereen liefhebber te maken van de pure smaak van losse thee en te laten zien dat de mogelijkheden van deze gezonde dorstlesser oneindig zijn.

Noot voor de redactie: Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Tea Lifestyle, Karlijn Dapper via telefoonnummer 040 - 288 3442 / 06 – 834 479 97 of via email info@tealifestyle.nl

Geboortethee combi zakje Geboorte thee - meisje - Tea Lifestyle - Kruiden Geboorte thee - jongen - Tea Lifestyle - Groene thee

Terug naar het overzicht