Tea Lifestyle introduceert Horster Streekthee

4 augustus 2014

Tea Lifestyle introduceert Horster Streekthee

Tea Lifestyle introduceert Horster Streekthee

Tijdens het Rozenfestival, dat vrijdag aanstaande van start gaat, introduceert Tea Lifestyle de Horster Streekthee. Deze theecollectie bevat 3 unieke theemelanges, gecreëerd in samenwerking met lokale ondernemers: Blauwe Bessen thee met Blue Berrie Hill, Aardbeienthee met het Aardbeienland en Rozenthee met Résidence La Vie en Rose.

Teamwork door 3 ondernemers uit Horst aan de Maas

De Horster Streekthee is door Tea Lifestyle ontwikkeld samen met Ceciel Aerts (Blue Berrie Hill), Hay Soberjé (het Aardbeienland) en Karlijn Dapper (Residence La Vie en Rose) om de mooie streekproducten uit Horst aan de Maas en de regio te promoten. Elke thee uit de Horster Streektheecollectie stelt een ander streekproduct centraal en waar mogelijk zijn de eigen producten erin verwerkt.

Verkrijgbaar

Tijdens het Rozenfestival is de Streekthee te proeven en te verkrijgen bij de stand van Tea Lifestyle op de tuinmarkt aan de Maas. De Horster Streekthee is verder verkrijgbaar bij Blue Berrie Hill in Broekhuizen, het Aardbeienland in Horst en Bloome-Huuske Rosa in Lottum en vanaf heden ook via de online webshop www.tealifestyle.nl

Tea Lifestyle

Tea Lifestyle is opgericht door gepassioneerd theeliefhebber en theesommelier Karlijn Dapper. Als theesommelier adviseert zij theeliefhebbers en horeca (o.a. restaurant de Beejekurf in Venray en restaurant Valuas in Venlo) over de mogelijkheden van verse, losse thee. Dit doet ze door middel van inspiratiesessies, theeproeverijen en theetrainingen. Tea Lifestyle verkoopt daarnaast losse, pure thee aan de horeca en sinds augustus 2014 ook via de webshop www.tealifestyle.nl. Het ultieme doel van Karlijn is om iedereen liefhebber te maken van de pure smaak van losse thee en te laten zien dat de mogelijkheden van deze gezonde dorstlesser oneindig zijn. De introductie van de Horster Streektheecollectie is hierbij een eerste stap om mensen kennis te laten maken met losse thee.

Ondernemerprijs Horst aan de Maas 2013

Karlijn is ook eigenaar van Résidence La Vie en Rose in Lottum. In november 2013 won Karlijn de Ondernemersprijs Horst aan de Maas.

Noot voor de redactie:

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Tea Lifestyle, via telefoonnummer 085-488 5959 / 06 - 83447997 20 of via email info@tealifestyle.nl

 

Streekthee

Terug naar het overzicht